Additional Pages
Custom Links
Connect With Us
 

Fondsbeheer

Fondsbeheer

Privium Fund Management B.V. is de beheerder van het Amsterdams Klimaat & Energiefonds. Privium beschikt over een vergunning als beheerder van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65 lid 1 sub a Wft en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

 

de heer Clayton Heijman
Clayton is de initiatiefnemer van Privium Fund Management en Darwin Financial Platform. Beide bedrijven hebben als doel om ondersteuning te verlenen aan nieuwe vermogensbeheer initiatieven. Clayton heeft ruime ervaring als investment banker bij o.a. MeesPierson en Goldman Sachs. Clayton vervult commissariaten bij Rijn Capital in Amsterdam, een investeerder in o.a. internationale projecten op het gebied van wind- en zonne-energie, zuivering van afvalwater, etc. met een balanstotaal van ruim EUR 1 miljard en Krom River, een investeringsfonds in grondstoffen en energie.

 

de heer Mark Baak
Mark heeft economie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en startte zijn carrière bij Finles Capital Management. De totale portefeuille omvatte een vermogen van EUR 200 miljoen. Mark is een chartered alternative investment analist. Sinds begin 2012 is Mark directeur bij Privium Fund Management in Amsterdam.